Villapaidan hiha etenee ja eilisten mittausten mukaan hihasta pitäis nyt tulla yläreunasta oikean levyinen... Rinnalle aloitin Kitten Mohairista Fifin, puikkoina 6mm/80cm Addin pyöröt. Sekin on edistynyt jo hyvän matkaa. Mohairista tulee kaunista pintaa mutta lanka on aika piipmäinen purkaa... No tuleepahan oltua huolellinen ettei virheitä tule.

Ja eihän sitä tietenkään malta olla suunnittelematta jo uusia juttuja. Kesäksi aloin haaveilemaan jostain ihanan pehmeästä neuletakista viileiden kesäpäivien lämmikeeksi, koska eihän ensi kesä voi olla yhtä lämmin kuin viime kesä... Jotain ohjeita jo kattelinkin mutta silmukoiden laskeminen ei nyt houkuta sattuneista syistä ollenkaan. Ensi viikolla pitäis tulla uusi Novita. Pitä katsoa oisko siinä joku kiva ohje sille Novita uudelle Bambu-langalle. 
Eli haussa on kiva ohje kivalle langalle...

Step-sukatkin on jo kovassa käytössä. Sukat on todella miellyttävät jalassa, ei kutita eikä ole yölläkään liian kuumat. Tosin kantapäät on aivan yhtä kovat kuin ennenkin :) Ehkä se jojobaöljy ja aloe vera tekee langasta nimenomaan miellyttävän tuntuisen.

Ja kun kuvat on kivoja ja kevät on kovaa vauhtia tehnyt tuloaa niin laitetaan kuvan meidän pihan koristeomepuusta viime kesältä. Harmi kun se ei kuki koko kesää...

453724.jpg