598107.jpg

Sain äitienpäiväksi uudet kumisaappaat ja ne suorastaan vaativat kaverikseen punaisia villasukkia. Eilen marketin hyllyltä lähtikin mukaan Nalle Coloria punaisena. Nyt pitäisi keksiä joku uusi sukkaohje. Tekee mieli kokeilla jotain uutta.

Alla olevassa kuvassa on taustalla bambupaita valmiina. Siitä tuli oikein hyvä, just sopivan kokoinen ja neule on ihana päällä. Novitan Bambulanka on todella miellyttävän tuntuista. Vähän kyllä huolestuttaa venähtääkö... Neule on ehkä hieman löperöä mutta toisaalta kauniisti laskeutuvaa. Myöhemmin tulossa parempikin kuva mutta kun ei ole nyt kuvaajaa paikalla niin saatte odottaa.

598108.jpg

Kun bambupaita nyt valmistui niin päätin nyt seuraavaksi keskittyä Fifiin. Kotiväestäkin olen jo aloittanut pojille pipoa mutta en saa siitä siistin näköistä. Puikkoije välikohdan silmukat jää löysäksi. Kerran jo purin ja aloitin uudestaan mutta ei meinaa onnistua. Katsotaan nyt puranko vielä uudestaan. Siinä pipossa on nimittäin kiinni puikot jotka tarttisin niihin villasukkiin...