Nyt on pakko myöntää, että uusia lankoja on tullut hankittua huolestuttavan paljon siihen nähden mitä on valmistunut. Ei sitten yhtään mitään nimittäin... No koko ajan kyllä joku juttu edistyy mutta valmista ei tule. Kesälomareissussa ei ole muutenkaan tullut niin kauheasti neulottua ja ajomatkoilla on itsekkin tullut istuttua ratin takana.

Mutta mutta isosisko vei mut Soukan Menitaan ja eihän sieltä ilman lankaa päässyt ulos. Ensin pitää esitellä tämä ihanuus. Grinascon merinosilkki (75% merinovilla, 25% silkkiä). Langasta tulee joskus huivi. Etsinnässä onkin helppo ja tarpeeksi yksinkertainen huiviohje. Mulla ei kärsivällisyys riitä kauhean monimutkaisiin ja pitsiä oon neulonut niin vähän etten kauhean vaikeaa vielä uskalla aloittaa. Mallikerrassa ei siis mielellään kovin montaa silmukkaa ja kerrosta... Äitini vyyhdinpuilla sain langat kerittyä näppärästi eilen illalla.

775149.jpg

775156.jpg

Sitten mukaan lähti myös Dropsin Alpakkaa neljä kerää. Niistäkin tulee huivi itselle.

775162.jpg

Ja ostinhan mä muovisen puikkokotelon sukkapuikollekin mutta en nyt ottanut siitä kuvaa :) Harmi kun ei ollut pitkillekin puikoille.