... tuossa järjestyksessä nimenomaan. Hankintapuolella on siis ollut vilkasta mutta yhdet pitkävartiset villasukatkin on tullut tehtyä siipalle, niistä ei vaan tullut otettua kuvaa.

Mutta siis vietin ihanan leppoisan sunnuntai iltapäivän Helsingin Wanhan sataman messuilla viime viikonloppuna. Seurana neulovat isosiskoni, pikkusiskoni ja veljeni tyttöystävä. Edellisillan hääjuhlinta, vieraan roolissa, aiheutti lievää väsymystä, harkintakyvyn puuttumista ja vaikeutta värivalintojen suhteen mutta mitään turhaahan minä en ostanut ;) Syksy tekee ilmeisesti minullekin sen, että pää pursuaa ideoita eikä aika ja energia riitä kaikkeen. Ilmeisesti se purkautuu sitten tuonne varustelu puolelle.
 
Mutta kuvia...

Olen hoksannut, että neulekirjat on ihania. Sukkasillaan ja Neulojan käsikirja on jo aikasempia hankintoja. Knitting Without Tears ja Lace Style kolahti tänään postiluukusta. Messuilta tilasin Modan ja sieltä sai mukaan jo pari ekaa lehteä. Seuraavana puikoille päässee tuo Lace Stylen kansikuvaneule, jos vaan saan tiheyden sopimaan Floricasta. Sitä ois tuolla nimittäin ihan yllin kyllin oranssina.
1891432.jpg

Kipakoiden tapaamisessa villasukka totesi, että neulominen on välineurheilua. Piti siis hankkia välineitä. Kuvassa myös uusi aluevaltaus. Päätin opetella tekemään haarukkapitsiä...

1891436.jpg

... ja ostin paketin. Ohje ja langat samassa. Lankan tuo yo. kuvan Wettehofin Sivilla.

1891470.jpg

Mukaan lähti myös Esiton lenkkimohairia ihanan metsän vihreänä.

1891437.jpg

1891438.jpg

Ja Jitterburgin sukkalankaa. Vihreä jälkikasvulle, violetti itselle. Nämä pään alla voisi nukkua...

1891444.jpg

1891448.jpg

1891451.jpg

Sirdarin Just Soyaa sai Modan tilauksen kylkiäisenä. Tästä kenties lapaset jomma kummalle pojista.

1891434.jpg

Ja näistä kaikistä seurauksena onnellinen neuloja kuka lähtee nyt soffalle tekemään testitilkkua!!