Tännekin kuulumisia... Edellisen postauksen töistä on valmistunut Napitus ja Vilsongit. Molemmat on jo ollut kovassa käytössä mutta kuvia ei ole nyt näyttää. Hyvät tuli. Etenkin Vilsonkeja voin suositella pienten lasten vanhemmille.

Samoin valmiiksi on tullut pukin konttiin menneet Strawberry Field sukat Ullasta. Lankana joku Regia. Niihinkin olen tyytyväinen. Opin mm. rankalaisen kantapää - kavenneuksen ja uuden kärkikavennuksenkin. Mallikerta oli helppo ja mukava neuloa. Ja valmistuivat ajoissa!

Clapotiksen jämälangoista aloitettuun palmikkopipoon on saatu lankaa lisää mutta odottaa edelleen tekijäänsä.

Lace Stylen kansikuvan neuletta varten on hankittuna riittävän paksut pyöröpuikot mutta ei ole edennyt sekään. Ja kirjakin on lainassa. Eli ei ole ohjettakaan mistä tehdä.

Jotain uuttakin on aloitettu. Kauluria isälleni. Piti tehdä jo jouluksi mutta ei jaksanut. Ja kesken se tuolla jumittaa. Yritetään täksi talveksi kuitenkin. Ohjeena uusimman Ullan Hugo, lanka 7 veljestä.

Neuloa ei nyt tosiaan jaksaa ja siihen on syykin. Masussa kasvava pieni ihmisen alku on vetänyt aika piippuun ja unta riittäisi jakaa muillekin. Eikä olo muutenkaan ole ihan koko aikaa paras mahdollinen, vaikka kovin pahaan pahoinvointia ei onneksi ole. Joulukuun aikana en oikeastaan muuta neulotunut kuin nuo sukat valmiiksi.  Neuletyöt saa nyt odottaa sitä paljon puhuttua energistä keskiraskautta.