Pipo valmistui nopsaan. Lankana siis Rondon Marimba (menekki 37g), puikkoina kolmosen
bambut. Ja ohje oli täällä
 . Pipo on tehty ilman ohjeessa olevia saparonreikiä. 

Pipo ei tosiaan ole mikään talvipipo mutta keväällä, kylminä kesäiltoina ja alkusyksystä oikein hyvä. Mielessä kävi neuloa tuonne alle toinen pipo vuoreksi, jolloin voisi käyttää kylmemmälläkin kelillä. Mun pää vaan on niin iso, että tuo pipon joustinpitsi on mun päässä aikalaillaa "tappiinsa venynyt". En oikein tiedä olisko toinen pipo siellä alla siistin näköinen. Mutta kun tuota
Marimbaa löytyy myös mustana, punaisena ja ruskeana niin varmasti neulon vielä toisen värisen samanlaisen - ruskean tai punaisen - en vielä tiedä, tai jos neuloiskin molemmat. Jos mulla olisi tyttö, niin hän saisi tällaisen ohuesta puuvillalangasta neulottuna - saparonrei'illä!

Tässä pipo mun päässä
401635.jpg

Ja vertailun vuoksi esikoiseni 1,5 vuotiaan Aleksin.
401648.jpg

Nyt kun on tullut uskaltauduttua neulomaan marimbaa (mikä on lankana mulle todella ohutta) myös yksinkertaisena, oon alkanut miettimään, purkaisinko kaksinkertaisesta marimbasta tekemäni ponchon ja neuloisin sen uudestaan yksinkertaisella... Poncho on hyvä nytkin mutta yksinkertaisella langalla neulottuna laskeutuisi tietenkin paljon paremmin.