Laske kymmeneen ja henditä syvään... Joo-o. Sain eilen illalla valmiiksi oranssin villapaidan toisenkin hihan ja meinasin äsken silittää kappaleiden reunat varovasti suoraksi, että pääsisin illalla kokoamaan villapaidan ja neulomaan kaulusta. No, aattelin sit kuitenkin ensin varmistaa, että hihoista tuli ylhäältä tarpeeksi leveät. No, eihän hihan leveys yläreunasta riittänyt alkuunkaan. Aloin sitten ohjeesta tarkistamaan, että missä on mennyt noin pahasti mönkään. Ja löytyihän se syy. Ne kaavathan on aina vain puolikkaasta neuleen kappaleesta. Ja olin sitten laskenut silmukatkin vain puolikkaalle hihalle, se kertaa kaksi oli unohtunut. Eli ei kun purkamaan ja neulomaan uusiksi.  No onneksi kyseessä on hihat, 
ne tulee aina nopeaan mutta ei sitten tullut mieleen siinä vaiheessa tarkistaa kun sain ekan hihan valmiiksi... Eli niinkun lukiossa aina matematiikassa hoki, että tarkista etumerkki niin pitää nyt muistaa hokea itselleen, että tarkista silmukkamäärä - varsinkin, jos olet laskenut sen itse... Ja kantapään kautta oppiminen on kyllä toisaalta tehokas tapa :)

Pitää nyt vaan ottaa tän illan hommaksi purkaa ne hihat ja aloittaa uudestaan. 
Muuten tuo villapaita jää homehtumaan tonne laatikonpohjalle... 

Sukat stepista edistyy pikkuhiljaa tässä rinnalla. Ekan sukan kantapää ja kiilakavennukset on tehty. Kantapäähän oon tosi tyytyväinen. Siitä ranskalaisen kantapään kuviosta tuli kivan näköinen ja kerrankin sain silmukat poimittua kantalapun reunasta niin ettei reikiä tullut ja reuna on siisti.

Ettei tuli tylsä kuvaton postaus niin tässä kuva siitä kantapään kuviosta

433752.jpg